One-woman bakery, alles met veel liefde gemaakt.
Wat begon als een hobbyβ¦
Op vakantie in Amerika zag ik in een plaatselijke confiserie een pracht van een taart in de vorm van een handtas. Ze was zo mooi gemaakt, dat het een echt exemplaar had kunnen zijn. Als ware modefreak en foodlover was ik hier compleet weg van. Dit wilde ik ook kunnen!
Mijn zoektocht naar de juiste recepten, materialen en tips en tricks kon beginnen.
Een paar try-outs later was het me gelukt, mijn eerste eetbare handtas was een feit.
De vele lovende commentaren zorgden ervoor dat ik al snel aanvragen kreeg om voor vrienden en familie taarten te maken. Ik schoolde bij in binnen βen buitenland om nieuwe technieken onder de knie te krijgen en mijn handelingen te verfijnen. Ik mag me met trots dan ook een gediplomeerd bakker-patissier-chocolatier noemen.
Ondertussen zijn we 10 jaar verder en ik geniet nog elke dag van de voldoening die ik haal uit mijn bijberoep.
Het is fantastisch om mensen gelukkig te maken met heerlijke en vooral unieke zoetigheden.
Veel liefs,
Inge